Baggie, de geef een plant cadeau zak

Even een leuk plantje kopen voor buurvrouw of vriendin. Bij het tuincentrum, de bloemenzaak of elders, vaak loop ik tegen het volgende ‘probleem’ aan.

Een leuke plant gevonden, passend binnen het uit te geven budget. Maar ja, dan heb je een leuke plant om weg te geven, zit er zo’n oerlelijke standaard plastic pot omheen. Een leuke pot erbij en je komt al snel ver boven je budget. Of je kiest voor een goedkopere plant die niet je eerste keus is. Daarnaast, past de pot die je voor dit doel kocht wel bij de andere plantenpotten van de ontvanger?

Baggie slinger 2Voor dit probleem heb ik de Baggie ontworpen, de geef een plant cadeau zak. Deze zak is gemaakt van dubbelzijdig zeil. Gebruik is simpel, je vouwt de zak open, rolt de bovenkant 2x om zover als nodig is en de Baggie is klaar voor gebruik.
Niet direct om de plant in huis in te laten staan, Baggie is namelijk met de hand vervaardigd en daardoor niet waterdicht. Voor gebruik buiten is dit natuurlijk geen enkel probleem 😉
Daarnaast is deze zak herbruikbaar door de ontvanger, ook zij/hij kan de Baggie weer gebruiken om een plant op een leuke manier cadeau te doen.

Baggie is (op bestelling) leverbaar in 3 maten, S, M, en L.
De ‘S’ is te gebruiken voor plantjes met een potdoorsnede tot 10 cm, kosten € 1,00;
De ‘M’ is te gebruiken voor plantjes met een potdoorsnede van 12 tot 16 cm, kosten € 1,25;
De ‘L’ is te gebruiken voor plantjes met een potdoorsnede van 18 tot 20 cm, kosten € 1,75.
Een set van de drie maten gezamenlijk kost € 3,25,
(genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten)

Wil je meer weten of Baggie bestellen? Graag een email naar disign@lookatdesign.eu 🙂

 

 

Comments are closed.